Akciók elsőkézbőlKiemelt partnerek

Masszázs Budapesten,Masszőr Újpesten,Demeter masszázs
 Vissza  

Csodás hétköznapok Bikalon - Puchner Kastélyszálló


Néha kell egy kis pihenés a rohanó világban, lopjon egy kis nyugalmat a hétköznapokba. Szakadjon ki a megszokott környezetből és vonuljon vissza a nagyvilág zaja elől Dél- Dunántúl gyöngyszemébe, a Puchner Kastélyszállóba****!

Mi a következőket adjuk hozzá:
- Érkezéskor meglepetést a szobába;
- Olyan szobákat vagy lakosztályokat, ahol kipihenheti a hétköznepok fáradalmait. Négyféle szálláshangulat közül választhat, ahol az eltöltött éjszaka egy külön élménnyel járul hozzá a pihenéshez:
- A fényűzés és elegancia kastélya élethűen idézi fel a XIX. századi újklasszicista kúria hangulatát.
- A francia nemesi Udvarház a 100 éves gerendák, kő és tégla hármasából megálmodott meleg színekkel és légiesen könnyed anyagokkal díszített szobáival különleges életérzést nyújtanak az ott töltött idő alatt.
- A Fürdőház a mediterrán vidék hangulatát idézi különleges és egyedi kialakításával. A szobák a nyár melegségét sugározzák minden részletükből, hisz a kialakítás során a vörös élettel teli, meleg színét használták.
- A modern bútorzatú Vendégházi szobákat baráti társaságok, családok és csoportok számára ajánljuk. Ezekben szintenként 4 szoba található, melyeket egy közös nappali köt össze. A nappalit meleg, otthonos környezet jellemzi, egyik sarkában téglából készült kandalló áll.
- A francia és marokkói fürdőkben a medencék, pezsgőfürdők, gőzfürdő, finn szauna, ellenáramos medence, mélymerülő medence és relax szoba korlátlan használatát;
- Teljes panziós ellátást, mely bőséges svédasztalos reggelit tartalmaz a barokk hangulatú Katalin teremben és ebédet, valamint svédasztalos vacsorát a monarchia korabeli éttermünkben;
- Egy óra bowling vagy fallabda az aktív kikapcsolódást nyújtó Sportközpontunkban, mely egy lovagkori várbelső hangulatát idézi;
- 30 perc infrakabin a park árnyas fái között megbúvó Fürdőházunkban;
- 1-1 frissítő ásványvíz
Érvényes: 2010. szeptember 01. – 2010. október 31. között hétköznapokon (vasárnaptól szerdáig), minimum 2 éjszakás foglalás esetén.

Vendégház 12. 900,-/fő/éj
Kastély 16. 900,-/fő/éj
Udvarház és Fürdőház 18. 900,-/fő/éj
Pótágy
Felnőtt részére 9. 000,-/felnőtt/éj

12 éves kor alatt a csomagot grátisz biztosítjuk!


 Ár: 12900,-/fő/éj
Heti gasztronómiai ajánlatunk
Vadászcsárda Zalacsány

Heti szállásajánlatunk
Art Hotel Zalakaros

Aktuális időjárás
Időjárás előrejelzés