Név:    
Település:    
 Ingyenesek elrejtése

Szűrő mutatása
Akciók elsőkézből



Kiemelt partnerek

Masszázs Budapesten,Masszőr Újpesten,Demeter masszázs
 Vissza

Tamási Termálfürdő és Strand - Tamási


Cím: 7090 Tamási, Hársfa u. 3. Tamási Termálfürdő és Strand
Telefon:00-36-74/471-151
Weboldal:www.tamasistrand.hu
E-mail:

Tamási Tolna megye észak-nyugati részén, Siófoktól délre 38 km-re fekszik. A település kedvező földrajzi fekvésének köszönhetően könnyen megközelíthető a térséget átszelő 61-es és 65-ös főútvonalakon, illetve pincehelyi átszállással a Budapest - Pécs vasútvonalon. A város termálfürdője a térség egyik legjelentősebb idegenforgalmi vonzereje, mely évente 150-160 ezer látogatónak biztosít kellemes kikapcsolódást.

Az 1973-as megnyitáskor két űlőpados és két gyermek pancsoló medence állt a vendégek rendelkezésére. A Balaton közelségének és a szép környezetnek köszönhetően rövid időn belül jelentős vendégforgalom alakult ki, melyek a fürdő fejlesztését indukálták. Jelenleg a fürdő 7 hektáros területen két ülőpados, két gyermekpancsoló, egy 25m-es és egy 32m-es strand, valamint egy 33 1/3m-es feszített víztükrű úszómedencével rendelkezik. Az I. számú termálkút vize 1987-ben ásványvíz, majd 1990-ben gyógyvíz minősítést kapott.

A gyógyvíz mintegy 3000 mg/l-es sótartalmában meghatározó a klorid, hidrogénkarbonát, bróm, fluor és a jód tartalom, melyek elsősorban a végtag izületi porckopásos, degeneratív elváltozások, gerinc és csípőizületi porckopásos elváltozások gyógyításában fejtik ki legkedvezőbb gyógyhatásukat. Az elismert gyógyvízzel jelenleg a két űlőpados medencét üzemeltetjük, a 45 fokos II. számú termálkút vizét - mely 1400 mg/l sótartalommal rendelkezik - a strand és gyermekmedencék temperálására és a zuhanyzók melegvíz ellátására használjuk. A vendégek a fürdő területén belül számos szolgáltatást vehetnek igénybe, úgymint: fodrászat, kozmetika, szolárium, pedikűr, manikűr, szauna; akupunktúrás kezelés, gyógy- és frissítő masszázs.

A minél teljesebb kiszolgálás érdekében mintegy 15 kereskedelmi és vendéglátó egység is rendelkezésre áll, illetve többféle kényelmi berendezés (napozó ágy, hintaágy, gombasátor) is bérelhető.

A fürdő stabil vendégkörének köszönhetően a környezetében mintegy 350 üdülőegység épült, melyek nagyrészt fizető szálláshelyként is üzemelnek, de a fürdő közvetlen szomszédságában fekvő kempingben - melyben a hagyományos sátor és lakókocsi férőhelyek mellett 2-3 ágyas motelszobák és apartmanok is bérelhetők- szintén sokan szállnak meg.

Tamási Kemping

7090 Tamási, Hársfa u. 1.
Tel/Fax: +36 74 / 471 - 121

További információért keresse föl honlapúnkat : www.tamasistrand.hu

7090 Tamási, Hársfa u. 3.


Nagyobb térképre váltás
Heti gasztronómiai ajánlatunk
Vadászcsárda Zalacsány

Heti szállásajánlatunk
Art Hotel Zalakaros

Aktuális időjárás
Időjárás előrejelzés