Akciók elsőkézbőlKiemelt partnerek

Masszázs Budapesten,Masszőr Újpesten,Demeter masszázs

Hírek

  
 Következő oldal » 

Elegáns kovácsoltvas termékek

Kovácsoltvas kerítés, kovácsoltvas kapu vagy akár rózsa, nem okoz gondot a díszmű kovácsnak.

I. Zalaszentlászlói Nemzetközi Gyógy- és Fűszernövény Napok

A rendezvény célja, és néhány szó a szervezésről… Elsődleges célunk, hogy tágabb környezetünkkel is megismertessük a számtalan remek gyógynövény lelőhelyet rejtő Zalaszentlászlót.

Együttműködés a FürdőGyűjtő.hu oldallal

2012 szeptemberében megszületett az együttműködési megállapodás a Fürdőgyűjtő.hu és a MagyarVendéglátás.hu oldalak között.

Segítség az ideális wellness vagy termál fürdő kiválasztásában!

Elindult a FürdőGyűjtő.hu honlap, több mint 200 hazai fürdővel egy helyen.

Harkányi Gyógy és Strandfürdő

Harkány Európa legészakabban fekvő mediterrán területe. Természeti adottságai kitűnőek, az évi napsütéses órák száma: 2100-2200.

Sok az eladó szálláshely

Sok eladó szálláshely van az ország egész területén, ami azt jelenti, hogy csökken a konkurencia. Érdemes ezeket megvenni és felújítani, például cserépkályha építéssel otthonosabbá tenni, vagy akár komolyabb weboldalt készíteni...

Megújult a Sport Hotel Zalakaros

Új vezetése és személyzete lett a zalakarosi Sport Hotelnek.

Gerendaházak szálláshelynek?

Ez a kérdés annyira nem is egyszerű...

Hamarosan itt a tavasz, éled a kert.

A szállásadók nagy része fontosnak tartja a kerti virágokat.

Földlabdás fenyő kiültetése.

Sokan vásároltak földlabdás fenyő vagyis gyökeres fenyőt. Mire kell figyelni a kiültetéssel kapcsolatba?

Ártalmas a diós beigli készítés a cserépkályhára és a kandallóra.

Gondoltam ez olyan téma amiről jobb ha tudnak az emberek. Miért is van ez, hogy a cserépályhára és a kandallóra rossz hatással van?

Fenyőfából karácsonyfa

Már november végén megkezdődött a karácsonyfának való fenyőfa vágás.

Futóturisták a novemberi Balatonon

Az utolsó őszi hónap utolsó előtti hétvégéjén futóturisták érkeznek Siófokra. A szabadidősport-eseményeket szervező Budapest Sportiroda-BSI ugyanis november 20-21-én rendezi idei utolsó futóversenyét, a 7. Intersport Balaton Maraton és Félmaratont.

Lassan elkészül a Hotel Kristály rekonstrukciója

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Dunántúli Regionális Operatív programja keretében 189,8 millió forint Európai Uniós és hazai társfinanszírozású támogatás eredményes felhasználásával 2010 őszétől közel hatvan finom ízléssel berendezett szobával és a 4 csillagos színvonalhoz méltó szolgáltatásokkal várja vendégeit a tatai Hotel Kristály.

Tisza-tó újra díjat kapott

Huszonöt európai turisztikai régiónak, köztük a Tisza-tónak ítélték oda a „2010 kiváló európai aquaturisztikai célpontja” díjat a szeptember 27-én megtartott díjkiosztó gálán Brüsszelben.

Sármellék megegyezik?

Megegyezés születhet a sármelléki repülőtér pervesztes tulajdonos önkormányzatai és a korábbi, valamint a mostani üzemeltető között, így az önkormányzatok mentesülhetnek a 330 millió forintos pertartozás kifizetése alól - értesült az MTI az érintettektől.

Péntektől olcsóbban utazunk az autópályán

Péntektől olcsóbb a négynapos autópálya matrica, a csak személyautókra érvényes D1 négynapos e-matrica ára 1.530 forintról 1.170 forintra csökken - közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. A díjszabás szezonális változásait minisztériumi rendelet szabályozza.

Nagy tervek, Vát és Porpác határában tervezett Savaria Airport megnyitásával

2013-ban landolhat az első gép a kifutón, a mostani állás szerint a Savaria Airportnál.Több ország is érdeklődik a projekt iránt, mivel szerintük is van bent fantázia.

Ferihegyen nem lesznek testszkennerek

Ferihegyen egyelőre nem tervezik testszkennerek rendszerbe állítását, mivel erről az Európai Unió közös döntést hoz, és a Budapest Airport (BA) Zrt. csak ezt követően határoz majd a szkennerek alkalmazásáról - mondta Hardy Mihály, a BA szóvivője kedden.
 Következő oldal » 
Heti gasztronómiai ajánlatunk
Vadászcsárda Zalacsány

Heti szállásajánlatunk
Art Hotel Zalakaros

Aktuális időjárás
Időjárás előrejelzés