Akciók elsőkézbőlKiemelt partnerek

Masszázs Budapesten,Masszőr Újpesten,Demeter masszázs

Hírek

 Vissza a hírekhez  

Futóturisták a novemberi Balatonon

2010-10-30 - admin Nyomtatható változat  |   Hír továbbküldése
Az utolsó őszi hónap utolsó előtti hétvégéjén futóturisták érkeznek Siófokra. A szabadidősport-eseményeket szervező Budapest Sportiroda-BSI ugyanis november 20-21-én rendezi idei utolsó futóversenyét, a 7. Intersport Balaton Maraton és Félmaratont.

Erre az eseményre a főváros mellett az ország valamennyi megyéjéből érkeznek futók, akiknek többsége az egész hétvégét Siófokon tölti. Tavaly 2500-an vettek részt a futószezon záróeseményén, ez pedig 5000 vendégéjszakát jelentett a város szállodáinak.

A BSI márciusban, tehát szintén főszezonon kívül újabb eseménnyel hoz több száz futóturistát a Balatonhoz. A 2011. március 17-én rajtoló és négy napig tartó 4. Balaton és FélBalaton Szupermaratonra viszont már több tucat külföldi vendég is érkezik. Az idei hasonló verseny 640 résztvevője között számos brit, francia, német és olasz futó volt, más országok indulói mellett. Ráadásul a Balaton Szupermaraton az egész tavat „körülölelő” esemény, mivel a résztvevők megkerülik a tavat, így nemcsak Siófokon, hanem Balatonfüreden is jelentős vendégforgalmat generálnak a futók.

Heti gasztronómiai ajánlatunk
Vadászcsárda Zalacsány

Heti szállásajánlatunk
Art Hotel Zalakaros

Aktuális időjárás
Időjárás előrejelzés