Akciók elsőkézbőlKiemelt partnerek

Masszázs Budapesten,Masszőr Újpesten,Demeter masszázs

Hírek

 Vissza a hírekhez  

Lassan elkészül a Hotel Kristály rekonstrukciója

2010-10-01 - admin Nyomtatható változat  |   Hír továbbküldése
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Dunántúli Regionális Operatív programja keretében 189,8 millió forint Európai Uniós és hazai társfinanszírozású támogatás eredményes felhasználásával 2010 őszétől közel hatvan finom ízléssel berendezett szobával és a 4 csillagos színvonalhoz méltó szolgáltatásokkal várja vendégeit a tatai Hotel Kristály.
A házból régóta hiányzó wellness szolgáltatások – szauna világ, beltéri medencék – magas színvonalú kialakítása nem csak az üzletemberek, hanem az oda látógató, pihenni vágyó vendégek igényére is szolgál.
Az épületszárnyak által körbeölelt, a történelmi miliőhöz illő elegáns pihenőkert nem csak a szálloda vendégeit szolgálja majd, de szabadtéri kiállítások, kamarakoncertek helyszíne is lehet a jövőben. A kert alá is benyúló mélygarázs a szálloda és az étterem vendégei autóinak elhelyezésére is elegendő kapacitással rendelkezik.
A hotel hosszú távon törekszik a zöld szálloda minősítés elnyerésére. Ennek jegyében a támogatás egy részét a szálloda hűtését, fűtését szolgáló talajszondák és hozzá kapcsolódó hőcserélő rendszer kialakítására fordították, energiatakarékos készülékeket, világítótesteket, víztakarékos csapokat szereztek be, amely megoldások is egyedivé teszik a szállodát.
Magyarország legrégebb óta szállodaként működő műemlék épülete az elnyert támogatás segítségével és a Gasztro-Kristály Zrt. jelentős áldozatvállalásával az ország legszebb történelmi hangulatú hoteljei sorába lépve Tata város kulturális turisztikai imázsát is erősíti. Mindenkit sarkalhat a tény, hogy az emberek igényeit, az emlékek megtartásával és az új ötvözésével együtt kell létrehozni.

Heti gasztronómiai ajánlatunk
Vadászcsárda Zalacsány

Heti szállásajánlatunk
Art Hotel Zalakaros

Aktuális időjárás
Időjárás előrejelzés