Akciók elsőkézbőlKiemelt partnerek

Masszázs Budapesten,Masszőr Újpesten,Demeter masszázs

Hírek

  
« Előző oldal   Következő oldal » 

Tavaszi nyitást tervez a Rácz Hotel

A tervek szerint 2011 tavaszán nyílik meg a Rácz Hotel & Thermal Spa, ám elképzelhető, hogy a Rácz Fürdő próbaüzeme már korábban elkezdődik – mondta Horváth Tibor, értékesítési és marketingigazgató.

66 fokos termálvíz Szentendrén

1800 m mélyen hatvanhatfokos termálvizet találtak Szentendre északi területén, többszöri fúrás eredményeként. Mint azt elmondta a város polgármestere Dietz Ferenc, a költségek 89 millió forintba kerültek, de azt a város és a telektulajdonossal, Mészáros Jánossal közösen fizették.

Hogyan építsünk ki elégedett ügyfélkört

Sokan megkerestek minket, hogy hogyan tudják az ügyfeleket hatékonyan megtartani és később visszacsábítani.

8. Motoros találkozó Keszthelyen

Pénteken aug. 20-án este 7-től verhetnek sátrat a találkozóra érkező vendégek a Helikon strandon. Szinte egy családként töltik el a 8. keszthelyi motorostalálkozó részvevői a hétvégét. A program különlegessége a Pink Floyd tribute band koncert, ami visszaadja a legendás rock együttes nyújtotta élményt.

Hétmérföldes park: a turistákat is várja a pihenőhely Óhidon

Közösségi és családi pihenőhelyként, s a remények szerint turisztikai létesítményként is funkcionál majd a Hétmérföldes park, melyet nemrég alakítottak ki Óhídon.

Vonyarcvashegy: Hét hektárnyi Balaton-part

A vonyarcvashegyi strand az üdülőtelepülés főtere a szezonban, e szerepét az önkormányzat mindig kiemelten kezeli. Nyaranta százezrek tesztelik a kínálatot, s ha lejár a szabadság, sokan azzal távoznak, hogy: jövőre újra ugyanitt... A strand területe nagy lidós partszakasszal 70 ezer négyzetméternyi, ezen a múlt szezonban 210 ezer ember fordult meg.

Keszthely, Kis-Balaton, Bivalyrezervátum és a környék érdekességei

Keszthelyen kötelező látnivaló a Festetich-kastély, de a Dóm, a sétálóutca és a város számos múzeuma is tartalmas programot nyújt. Ha ezt már mind megnéztük és épp nem tudunk vagy nem akarunk fürödni a Balatonban akkor érdemes körülnézni mit és hol is találunk látnivalókat,érdekességeket a környéken.

Zala megye hét csodája

Kedden a Helikon Kastélymúzeumban Ruzsics Ferenc polgármester és dr. Czoma László múzeumigazgató vette át a Keszthelyi-öböl és a Festetics-kastély közönségszavazatok révén kapott elismerését.

Vendégek vannak újra Keszthelyen a VSZK kollégiumában

A VSZK minden nyáron kiadta a kollégiumát vendégek számára, fedezve így is a kiadásai egy részét. Viszont már eléggé elavult volt, ezért pályáztak és nyertek.

Gyenesdiás Szent Ilona Búcsú

2010 augusztus 22-23 Szent Ilona Bucsú – Szent István ünnepe: zenei programok, Gyenesdiás Szépe Választás, búcsúi bál, templomi hangverseny, illetve Simon Edit keramikus és Bordácsné Kishonti Erika népi iparművész kiállítása Helyszín: ABC előtti parkoló (Fő út mellett), Községháza, Szent Ilona kápolna

2010 Keszthelyi Nyári Játékok

2010. július 29. - 2010. augusztus 15. 20:30 Festetics kastély parkjában Keszthelyi Nyári Játékok körében két előadás látható, neves művészek előadásában

Idén is működik a keszthelyi strandkönyvtár

A Fejér György Városi Könyvtár települt ki és várja kedves régi és leendő olvasóit a Városi Strandon július 19-23., 26-30., valamint augusztus 2-6. között 11-től 17 óráig a strand főbejáratától 100 m-re, a kabinoknál.

Hogyan lesz augusztus 20-a és mennyiért

Kovács Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) kormányzati kommunikációért felelős államtitkára csütörtöki, budapesti tájékoztatóján kiemelte: az augusztus 20-i ünnep némileg visszafogottabb lesz a korábbiaknál, a jótékonyság és a méltó ünneplés jegyében zajlik majd, az elsődleges szempont pedig a biztonság.

Pihenjen és gyógyuljon Lentiben

Lenti és a Kerka völgye Magyarország délnyugati csücskében, a szlovén, a horvát és az osztrák határ közelében található. A térség három néprajzi tájegység (Őrség, Göcsej, Hetés) találkozási pontjában helyezkedik el. A terület központja a közel 800 éves múlttal rendelkező 8 500 lakosú Lenti.

Agusztusban nyit a siklósi termálfürdő

Augusztus 5-én nyitja meg kapuit Siklóson a termálfürdő.

Mit vigyünk magunkkal nyaralásra?

Bizonyára ismerős mindenkinek a nyaralás előtti este izgatott pakolászása, és a nehezen legyőzhető aggodalom: "valamit biztos elfelejtek bepakolni!" Pár hasznos tippel segítünk, hogy a nyaralás nulladik napja is nyugisan teljen!

Kerékpárút épült Békés és Békéscsaba között

Átadták a Békéscsaba és Békés között húzódó, az egykori kisvasút nyomvonalát követő kerékpárút utolsó szakaszát. A beruházás célja az volt, hogy a kerékpárt, kerekes széket használók biztonságosan és megfelelő körülmények között tudjanak közlekedni a két város között.

Dunai vízitaxi

Miként lehetne életet lehelni a Dunába, velencei hangulatot idéző vízi limuzinokkal stílust és eleganciát teremtve? A Dunarama nevű vízi személyszállító szolgáltatás 2010. július végétől ezt kívánja megvalósítani, az Eurama Kft. és az MB Travel Kft. új üzletágaként.

Balatonfüredi Anna Bál

Balatonfüred sok egyéb között az Anna Bálról is híres. Az idén 185. éve tartották meg eme nevezetes eseményt.

Megújult az ingyenes hírlevél küldő rendszer

Sok praktikus szolgáltatás került bele a könnyen kezelhető ingyenhirlevel.hu rendszerbe.
« Előző oldal   Következő oldal » 
Heti gasztronómiai ajánlatunk
Vadászcsárda Zalacsány

Heti szállásajánlatunk
Art Hotel Zalakaros

Aktuális időjárás
Időjárás előrejelzés